TJÄNSTER

Avlopp

Det har blivit en hel del avloppsarbeten av olika slag under åren. Allt från enskilda avlopp så som infiltration, markbädd, reningsverk samt andra lösningar. Om du inte vet vilket avlopp som passar din bostad kommer vi gärna ut och guidar dig. Vi sköter allt från kontakten med kommunen till färdig installation. Vi har även installerat tryckavlopp till kommunala reningsverk.

Berg- & Jordvärme

Berg- & Jordvärme blir ett allt mer vanligare alternativ till uppvärmning. Många väljer just något av dess alternativ för att det är mycket energieffektivt och lättskött. Funderar du på att eventuellt skaffa någon av dessa lösningar, kontakta gärna oss.

Damm

Har utfört några dammarbeten vilket innebär att vi gräver ur slam samt eventuellt rensar bort igenväxtnad. Givetvis kan vi gräva nya dammar också. Här på bilden ser ni ett dammarbete som slutligen blev en kräftdamm.

Dikning

Dikning är nödvändigt för att bli av med överflödigt vatten. Dikning görs vanligast längst vägar, åkersgränser samt i skogen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med att dika ur eller gräva nya diken.

Fiber

Vi har varit med på flertalet olika fiberprojekt, både i samhälle och på landsbygd

Grundarbeten & Utbyggnad

Vi utför alla slags grundarbeten. Husgrund, garagegrund samt även större grunder så som maskinhall/verkstad. Ska du bygga nytt eller bygga ut kan vi hjälpa dig med grundarbetet och har även goda kontakter med övriga hantverkare.

Dränering

En väl fungerande dränering är viktig för att bli av med överflödigt vatten. Har du problem med dålig dränering runt hus eller övrig tomt så är det läge att se över det. Hör gärna av dig så hjälper vi dig.

Solbrygga

Ett litet annorlunda projekt vi fick vara med på var solbryggorna längst Lidan i Lidköping. Vi gjorde främst iordning ytorna runtom bryggorna samt satte kantsten.

Transport & Schakt

Vi har en traktor med flakväxlarvagn som är mycket praktisk vid transport av schakt, jord och grus inom projekt. I och med att den även används för att förflytta grävmaskinen så finns den alltid tillgänglig.

Trädgårdsarbeten & Anläggning av gräsmatta

Vi utför allt ifrån plantering av träd och buskar, justering av gräsmatta till nyanläggning av gräsmatta och exempelvis nivåjustering med L-stöd och liknande. Vilket trädgårdsprojekt du än må ha så kan vi troligtvis vara till bra hjälp

Vattenledningsbyte

Gamla vattenledningar brukar gå sönder när man minst behöver det. Gör du större ingrep så som dränering eller avloppsbyte så kan det vara läge att även byta vattenledning om den är gammal och dålig.

Vägarbeten

Vägar mår bra av att bli av med vatten. Att kantskära/dika samt gräva ner vägtrummor där behov finns gör att vägen står sig bättre och längre.